Indien

Bilder från amzungos hemsida. 

Vet ni vaaaaad? Den 18 juni flyger jag mot Indien! 

Ett bra tag nu har jag funderat och tittat på massor med olika volontärresor med flera olika organisationer. Efter ett tag kände jag att det nog var elefanter jag helst ville jobba med då det är det häftigaste djuret jag vet typ och när Indien kom upp som alternativ (som är ett land som stått på min lista på länder jag måste åka till ett bra tag nu) så kände jag "yes!". Mycket har cirkulerat i min hjärna sen dess men nu är det bokat och klart!

Jag kommer åka ner själv och spendera en vecka själv med elefanterna, sen kommer min underbara vän Malin ner och då är vi där en vecka till tillsammans. Sen flyger vi vidare till ett annat projekt där jag kommer spendera tiden med hundar, kor och åsnor som räddats från gatan och Malin kommer spendera tiden på en förskola en vecka och med djuren en vecka. I det projektet ingår dessutom en hel del utflykter, matlagningskurser, hindi lektioner och massa annat roligt. Så allt som allt är jag där en månad. Det ska bli såååååå häftigt. Det känns riktigt spännande och jag är ganska nervös över att flyga en sådan lång resa själv, särskilt då jag är ganska flygrädd.. Men jag tror att det kommer gå bra när jag väl står där förhoppningsvis!

Jag kommer garanterat skriva mer om resan framöver men det var väl detta jag tänkte dela med mig av just nu. Tidigare i veckan var jag och skaffade ett nytt pass då mitt gick ut nu i januari, så känns skönt att ha det fixat :-) Det är ju lite mindre än 5 månader kvar men tiden går ju så otroligt fort så snart kommer det bara vara en vecka kvar känns det som haha.. 

Åh, vilken fantastisk upplevelse det kommer bli! ❤️ 

Tiden springer iväg

Heeeeej! 
Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen! Imorgon är det fredag igen och då har jag jobbat hela januari på mitt nya jobb. Har fått till v.6 nu, jag skulle egentligen slutat imorgon så jag blev jätteglad av att få 2 veckor extra :-) Sen sist jag skrev här har jag mest jobbat och sovit. Jag blir så himla trött av att gå upp vid 5 på dagarna så det finns liksom inte ork till något annat än att sova haha. 

För övrigt försvann all den fina snön över en natt och det är såå mörkt, blött och tråkigt ute nu. Det är visserligen skönt att det inte är så kallt som det var ett tag med ca -20, men det kunde väl fått vara några få minusgrader tycker jag så snön skulle vart kvar! Aja, får hoppas den kommer tillbaka snart igen :-) Ha en bra helg hörni!

Lördagen i Varberg

På lördagen vaknade vi upp och åt frukost på B&B innan vi checkade ut. Sen gick vi ut på stan och shoppade och åt god lunch innan vi kunde checka in på hotellet. När vi checkat in gick vi direkt till Spa våningen på hotellet där vi spenderade lite drygt 4 timmar, det var såå mysigt! Dock var det spat vi var på i Göteborg förra året bättre, men det var superbra ändå :-) Bad, bastu och avslappningsrum bestod vår eftermiddag av innan vi gick upp till rummet och duschade. Sen väntade en trerätters middag som vi faktiskt blev positivt överraskade av trots att personalen inte ens kunde säga ordet "vegetarian", haha. Gott gott! Efter det gick vi upp och tittade på film i vårt superfina lyxiga rum innan vi somnade :-)