Första advent

Glad första advent hörni! 
Förutom att det är första advent idag så firar jag även att jag varit vegetarian i 6 år. Känns helt sjukt att det är hela 6 år sedan jag satt uppe den där natten och tittade på filmen Ett liv som gris och sa "aldrig mer", är otroligt glad över mitt val och kommer stå fast vid det livet ut :-)

I fredags såg jag på den sista delen av Hunger games filmerna tillsammans med Emmy och efteråt tittade vi även på idol ihop, det var mysigt!! Igår fotade jag ett dop åt några vänner till familjen och idag ska jag bara ta det lugnt, en bra helg helt enkelt! Vi hörs när vi hörs, kram.

Första frosten

Igår vaknade jag redan vid 8 tiden och när jag tittade ut såg jag hur det glittrade av frost i trädgården och jag var bara tvungen att gå ut och fota lite innan jag åt frukost. Eftermiddagen och kvällen spenderades sedan med Johan.

Idag mår jag såå dåligt och det började redan i onsdags att jag fick ont i halsen och sen dess har det gjort hur ont som helst att svälja och migränen har legat och tryckt varje dag. Idag vaknade jag upp med täppt näsa, huvudvärk, ännu ondare i halsen och förmodligen feber. Inte roligt alls och jag hoppas verkligen det försvinner snart, finns inget värre än att vara sjuk haha. Hoppas ni är friska och får en fin dag!

Tatuering

För exakt en vecka sedan idag så tatuerade jag mig! Jag har tänkt ganska länge att jag vill ha en katt någonstans på kroppen, då jag älskar katter så himla mycket och tycker inte det finns något bättre än att gosa med min älskade Måns. Jag funderade först på att sätta den på foten, men kände sen att jag ville ha den på ett ställe som jag ser varje dag så då blev det armen. Jag sökte runt och letade efter inspiration till kattmotiv, men då jag inte hittade någon som jag verkligen tyckte om så målade jag en katt själv faktiskt. Det känns lite roligt att ha målat den själv, men framförallt är jag såå nöjd över att äntligen ha det bästa som finns i livet med mig vart jag än går! :-)