Vackra Öland.

Dessa mysiga bilder tog jag på vår åker i stugan för två veckor sedan. Ljuset är alltid lika fint när det är solnedgång!

Presenter

Igår kom mamma och pappa hem efter en vecka spenderad på Mallorca, jag hade bakat en välkommen-hem tårta till dom så vi fikade och tittade på film på kvällen :-) Detta fick jag av dom för att jag tagit hand om allt här hemma hela veckan. Parfymen har jag velat ha i flera år men har inte hittat den, katten var superfin (älskar alla sorters katt-prydnader hehe) och toblerone är GOTT, så blev superduper glad!!

Ikväll kommer världens bästa Hanna hit, vi ska ha myskväll och kolla på Bigbrother som startar ikväll! Ni får ha det så bra!

Hannapanna.

Hej på er! Känns helt sjukt att det redan är torsdag och mamma och pappa kommer hem på lördag igen, veckan har gått hur fort som helst! Jag åkte hem från min syster vid 13 tiden i tisdags, sen kom Hanna efter jobbet och sov hos mig, superkul! Vi fotade lite med som ni ser här ovanför. :-) När hon hade åkt på onsdagen kom Johan hit och sov här inatt. Ikväll ska jag till min syster igen och imorgon kommer Johan igen!

Har huvudvärk idag så det är lite jobbigt, men ska inte klaga, har knappt aldrig huvudvärk längre :-) ha det bra!