Nya vinterskor

I vintras så gick mina vinterskor sönder så nu var det dags att köpa ett par nya. Jag tycker det är ganska svårt att hitta skor utan äkta skinn eller läder i vanliga skoaffärer så jag brukar beställa vinterskor från zalando. Det blev det även denna gången och jag är riktigt nöjd! De är fina, lagom varma och kostade 499:-.

Indien del nio

Första veckan i Udaipur så var Malin med i barngruppen och därför var vi inte tillsammans på dagarna. Två italienska systrar som bodde med oss var dock också hos djuren, så jag var inte helt själv. Varje morgon runt 9 tiden åkte vi i en skumpig minibuss i ca. en halvtimme till djurcentret Animal Aid. Där spenderade jag hela måndagen, tisdagen och onsdagen den veckan. Första dagen var det världens regnoväder så fick inte det bästa intrycket av stället när det var helt geggigt och blött hela dagen haha. Så först på tisdagen var det roligt att vara där. :-)
Den enda katten jag såg på hela resan i Indien och det var såå mysigt. 
Gosade massvis med alla fina kalvar och hundar också. 

På tisdagskvällen åkte vi till en köpcenter där det fanns massvis med butiker. Vi åkte dock dit runt halv 9 tiden och det stängde vid 10 så vi hann inte titta så länge men det var kul ändå

Varje kväll den första veckan hade vi också hindilektioner. Det var lite jobbigt vissa av kvällarna för man var så trött och ville mest ligga och vila och slippa allt socialt efter middagen och en fullspäckad dag. Men det var ändå kul att få se lite hur språket fungerade och lära sig några fraser.

Home

 
Doesn't matter where we are, we are never far apart.