Turkiet.

Lite hastigt och lustigt bokade jag och min syster en sista minuten resa till Turkiet, och vi åker redan på onsdag!
Velade lite först, med tanke på att det är så mycket i skolan nu och för att jag och Johan ska till Kreta i slutet av maj också..
Men sen bestämde jag mig för att jag är värd det och jag vill så det får bli så.
Hotellet här ovanför blev det, jätte fint ser det ut och vara. Jag har aldrig varit i Turkiet förut så det ska bli spännande!

Men innan jag åker ska jag göra ett prov och hålla mitt nationella tal i svenska (usch, döda mig).
Om jag inte uppdaterar innan onsdag så hörs vi när jag kommer hem igen! Ha det bra!

Vår.

Vår

Spelade in denna häromdagen i det underbara vädret. Dock spelade jag in på den näst sämsta inspelningskvalitéen, och det upptäckte jag efteråt.. aja.


Annandag påsk.

dagens smoothie till mig & mamma: banan, kiwi, apelsin och blåbär. riktigt god!


Sista dagen på påsklovet idag då.. känns väldigt ångestfyllt, mest pg.a. att jag har såpass mycket i skolan nu de närmsta veckorna, vet inte ens vart jag ska börja. blä. Något väldigt positivt dock som får humöret uppe ändå är att det vart så himla fint väder nu det senaste!
Gått omkring i barbent i 3 dagar nu och det är SÅ skönt. Hoppas det håller i sig! Ha en fin dag!

Balskor

För någon vecka sen kom äntligen mina balskor som jag beställt! Som tur var passade de perfekt :-) (plasten är fortfarande på om ni undrar)

Hallå, nu har det gått ännu längre sen sist jag skrev. Jag vet faktiskt inte varför det blir så, kanske för jag inte har någon foto-inspiration i det här vädret eller något och inte vill uppdatera utan bilder.. Ska försöka bättra mig, men jag lovar inget!
Gulligt att ni tittar in här ändå, trots att det ekar dött varje dag haha.. Har ju påsklov nu, behöver jag ens beskriva hur skönt det är? Nä, trodde väl inte det! haha. Har haft ett mysigt dygn med Hanna, umgåtts med familjen, beställt nya glasögon och provat balfrisyr än så länge.
Hoppas ni har ett fint lov!

Lite grönt.

Åh det är så himla fint ute när det börjar slå ut! bilderna är tagna igår.

Var ett tag sen jag skrev här, har ingen ork längre som ni kanske märkt. Sen sist jag skrev här har jag genomlidit ännu en vecka i skolan, vart på teater med mamma & pappa i Jönköping i fredags, haft lördagsmys med Elin och Jossan igår och umgåtts med syskonen och måmo idag!
Nu är det bara en vecka kvar, sen får vi påsklov!! Då ska jag slappa som aldrig förr, det kan jag lova. vi hörs!

trettioåtta

 

RSS 2.0