Hello again.

Här har det ekat tomt ett tag! Har bl.a. berott på att jag & johan lämnade in vårt gymnasiearbete i fredags och hade opponeringen i onsdags, så har vart lite fokus på det. Sen har mamma opererats i tisdags, har vart hos henne både igår och idag på sjukhuset några timmar, imorgon kommer hon äntligen hem! :-)

För övrigt har jag och mamma satt igång med ett nytt pussel projekt, förra gången var det delfiner, alltså mycket blått.
Nu är det fåglar och träd, alltså mycket grönt haha.. Men det ska nog gå! har pillat med det lite redan hoho.
Imorgon är det HELG. Finally. Blir myskväll med Johan och på lördag är det melodifestivals-mys med Elin!! :) ha det braaa!

(vet inte varför första bilden blev så "disig" typ? sorry for that.)

Under toscanas sol.

 
Råkade av en slump sätta på denna film som gick på tv ikväll. Den blev ganska omgående en av mina favorit filmer.
Jag vill så gärna flytta till en mysig liten grekisk gammal stad i framtiden och trots att detta är Italien så får man ändå en sån bra känsla för det är gamla vackra städer och åh, så himla mysig film. Rekommenderar den starkt!

För övrigt däckade jag när jag kom hem idag, sov från halv sex till nio så får se om jag lyckas somna nu ikväll, haha!
Imorgon blir det melodifestivalsmys med Johan, ska va lite kattvakt åt min systers katter. ha en fin helg!

Lanzarote dag åtta, fredag.

På fredagen var det dags för hemfärd. Vår mat var slut så vi bestämde oss för att äta hotellfrukosten, vilket inte var någon höjdare. Supertråkig frukost tyvärr, särskilt om man jämför med den gudomliga frukosten jag åt varje dag på kreta när jag var där i september. 

Vi packade och fixade oss och lyckades även hinna med att få lite sol på taket innan det var dags att lämna. Lite av vår stora fina lägenhet, var otroligt egentligenhur billigt vi bokade för och fick en så pass stor lägenhet! Innan bussen kom för att hämta upp oss hade vi fått ett sms att planet skulle vara en timme försenat, ingen big deal tänkte vi, lämnade hotell Tabaiba för sista gången och begav oss mot flygplatsen.

Väl på flygplatsen checkade vi in vårt bagage, köpte lite chips och satte oss för att vänta. Rätt kul egentligen för hade kanske hört en svensk familj på hela vår resa men på flygplatsen vimlade det av svenskar. Väl där så gick tiden och trots att det gått över en timme så fick vi inte gå ombord. Till slut kom det en från ving och sa att vårt plan var tvunget att åka till grann-ön för att hämta delar till ett annat flygplan så vi skulle inte åka ifrån Lanzarote förrän halv8. Och vi hade anlänt till flygplatsen vid 13. Så det blev en himla massa väntande, men konstigt nog gick tiden rätt fort. Vi fick även en matkupong som kompensation för förseningen och kunde äta på flygplatsen. 

Vi satt mest och läste och det var väl det som gjorde att tiden gick så himla fort. Till slut kom vi ombord på flygplanet, och istället för att vara i göteborg vid 20 tiden så var vi där runt halv 2 på natten. Blev en mycket längre dag än vi hade tänkt oss men det gick. Sov faktiskt en del på flygplanet, vilket jag aldrig kan annars ;-)

Det var det sista inlägget om Lanzarote.
Det var en super mysig resa som verkligen behövdes i november mörkret och som var så värt pengarna. ♥