Kvällens idol

I kvällens idol åkte Matilda ut. En chock säger många, medan jag tyckte det var alldeles rätt. 

För er som missat det så la Matilda för några dagar sedan upp en video på sin Instagram där hon sa "när jag laddar upp videor vid den här tiden får jag nästan inga likes. Det beror på att ni är 12 år och ligger och sover nu. Losers." 

Det kvittar om det var ett dåligt skämt som hon försökte ursäkta det med eller om hon var allvarlig. Man säger inte så helt enkelt. Det spelar ingen roll om dom är 12 eller 32, man uppskattar sina fans i vilket fall och gör inte narr av dom. För vissa stiger det helt enkelt åt huvudet tyvärr. Jag tror hon åkte på det, för hon fick mycket avsky från både människor i min ålder och äldre för det var omoget sagt och för de yngre som tog illa upp. Utan sina fans är man absolut ingenting som artist och man åker ut med huvudet före. Så hejdå Matilda, underskatta inte dina fans! 

Saknar

Idag saknar jag Lanzarote hur mycket som helst. Det är nästan ett helt år sedan jag och Emmy bokade den där sista minuten-resan. Så himla coolt egentligen att vi inte ens hade umgåtts ett år men resan gick helt utmärkt och jag hade det hur mysigt som helst. Hade Emmy frågat mig om vi skulle ta en sista minuten igen hade jag inte tvekat en sekund. Vet inte vad som fick mig att få såna känslor just nu men åh vad jag saknar det.

Torsdag

Igår tatuerade jag mig som sagt och det gjorde inte alls så ont som den första jag tatuerade förra vintern. Jag fyllde dessutom i min tass som var en del av det första jag tatuerade och usch va ont det gjorde. Tusen gånger ondare än stället jag tatuerade mig på nu. Känner mig nöjd och glad, bild kommer när den inte är så himla kladdig av all salva haha. Inget jobb idag heller, men tror det beror mycket på höstlovet och det känns ändå skönt att vara hemma och vara lite ledig. Ikväll ska vi till min bror och fira min brorsson som fyllde hela 1 år i tisdags! Kram på er.