En snöig torsdags film.

Här kommer en liten kort halvtråkig film jag spelade in idag när jag kom hem ifrån skolan, galet vad det snöar! Imorgon har vi studiedag så helgen infann sig redan idag, sååå himla skönt, framförallt att få sova ut imorgon, hoho.

Det känns helt sjukt att det redan är februari på lördag.. vart tog januari vägen? Det känns som vi kommer stå med våra studentmössor på redan nästa vecka typ om det ska fortsätta gå i den här farten, haha. (o det klagar jag verkligen inte på!)
Ikväll blir det bara mys framför sims eller någon serie, vi hörs!

Lanzarote dag sex, onsdag.

på onsdagen var det inte jätte fint väder direkt när vi vaknade, så vi gick till ett vattenland som låg nära oss och tänkte spendera dagen där, men av någon konstig anledning var det inte öppet så vi traskade tillbaka till hotellet och då sprack himlen upp i superfint väder. solade och hade det gött hela dagen tills vi skulle gå ut och äta på kvällen.

Innan vi gick ner mot stan för att äta så gick vi upp på hotellets tak och tog bilder på både varandra och tillsammans. Kissen följde med för att se vad vi höll på med och det var så himla skönt att stå där med solen i nacken.

vi började till slut ge oss av mot stan innan solen gick ner helt.

där åt vi på en god restaurang där emmy åt fisk och jag åt den godaste pastan jag ätit typ.. ever. dock var det en väldigt liten portion så var lite tråkigt men åh så gott det var! sen gick vi i lite affärer och åkte hemåt.

Store mosse

Idag var jag, mamma och alice ute på en kylig lång promenad på store mosse. Helt sjukt vad det blåser kallt ute, även fast det inte är alls många minus grader känns det som ansiktet ska frysa bort när man är ute och går, så konstigt..

Resten av dagen har jag spenderat min tid med att spela sims, nej jag är inte alls beroende.. ;-)
Imorgon börjar en ny vecka, men vi har studiedag på fredag så blir inte en hel vecka och det känns så otroligt skönt!
Ska snart lägga mig och sova, blir ett avsnitt grey's först, godnatt!