Water under the bridge

 
Alltså wow.. den här låten är guld. Helt fantastisk. Den går på repeat konstant!

Rotfrukter och hummus

Idag sitter jag och pluggar för fullt. Vi har första tentan i kursen redan om två veckor och jag förstår knappt ingenting haha så känner att mitt liv kommer bestå av plugg fram till tentan. 

Men jag tog nyss paus för lunch och det blev potatis, morötter, palsternacka och rödlök i ugnen tillsammans med hummus. Jag ÄLSKAR rotfrukter i ugnen alltså, det går ha till typ allt. Det bästa är ju att äta massor av bea sås till hehe. Hoppas ni har en fin dag i solen!

Ny kurs

Heej! 
Idag ska jag köra tillbaka till Öland efter några välbehövliga dagar hemma. Hann gå 5 veckor innan jag äntligen kunde åka hem i torsdagskväll. Har umgåtts med Emelie några timmar, firat mamma i efterskott, gosat med djuren, träffat familjen, gått promenader i skogen och bara tagit det lugnt hemma.
 
Imorgon börjar en ny kurs som heter Rätts och förvaltningsjournalistik och den håller på ända till slutet av april. Det kommer nog bli riktigt tufft med massvis av pluggande men jag får göra så gott jag kan helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag!
 

Himmel och hav

 
I lördags var ju Roger Pontare med i melodifestivalen med den här låten och jag blev riktigt förvånad och besviken att den inte ens gick vidare till andra chansen. Jag har lyssnat på den varje gång jag åkt bil sedan dess för den är så fin (lyssnar typ bara på musik när jag kör bil). Får sån längtan efter våren och sommaren när jag lyssnar på den :-)

Uppdatering

Hejsan!
 
Idag hade vi tenta i kursen och i 2 veckor framåt ska vi producera en 5-minuters film, såå vi har alltså inget att plugga på, wohoo! Äntligen lite paus från att hela tiden ha plugg hängandes över en. Ska bli kul att filma och redigera en lite längre film med gruppen också!
 
Förra helgen var Sofia, Sebbe och Ella här, det var jättemysigt! :-) Helgen som nyss var spenderade jag själv och sov mest, förutom när min klasskompis Emelie kom hit för lite mello & film mys. Nu ska jag återgå till att slappa i soffan hehe, hoppas ni får en fin vecka!

Zootropolis

För några veckor sedan när Johan var här så kollade vi på filmen Zootropolis. Efteråt satt båda två och sa att det var den bästa animerade filmen vi sett på sjuuukt länge. Den var verkligen jättebra och mysig och man visste inte hur den skulle sluta. Shakira, som var min barndomsfavorit haha, sjöng ju i den också och den låten har jag lyssnat sönder efter vi såg filmen kan jag säga. Se den!

Vegetarisk pastej

För några månader sedan såg jag att Pastejköket skulle släppa en vegetarisk pastej och sen dess har jag längtat efter den. Förra veckan hittade jag den äntligen i Kalmar och den var precis så god som jag trodde den skulle vara. Jag minns ju inte hur leverpastej smakar för det var så himla många år sedan jag åt det, så jag vet inte om den är lik det eller inte, men den är SÅ god. Tips, tips! 

RSS 2.0