Min finaste kisse

 

Astrid Lindgren

Nu i oktober släpptes ju några av de nya sedlarna, bland annat 20 kronors sedeln med vår kära Astrid Lindgren på! Jag har sett fram emot det för jag tycker om Astrid Lindgren så mycket och tycker hon borde vart på våra pengar för längesen. När mamma var i Göteborg i helgen och köpte en dricka fick hon denna sedeln tillbaka som hon gav till mig, så snällt. :-) 

Det andra som är på bilden är en Pippi-medalj som Mynthuset delade ut gratis med tanke på att Pippi fyller 70 år iår. Det enda man behövde betala var frakten och jag slog till direkt haha. På ena sidan är då Astrid lindgrens profil som ni ser och på andra sidan är Pippi som bär på Lilla Gubben. Den är ganska stor och relativt tung och i samma material som enkronan tror jag. Väldigt fin grej! Finns tydligen många olika sorts medaljer med Astrid Lindgrens motiv men de kostar ju en del så det var roligt att de delade ut dessa gratis :-) 

Söndag

Hej på er! 
Nu är det söndag igen och denna veckan har gått lika fort som veckorna brukar göra nu för tiden. Jag har jobbat två dagar och vart på synundersökning, men framförallt har jag fokuserat på högskoleprovet som jag gjorde igår. Jag höjde mig med några poäng men till nästa gång behöver jag verkligen få hjälp med att öva på matten för är helt lost när det gäller matte alltså.

Idag sov jag till 10 och än så länge har jag bara gått en promenad med Alice och slappat. Tänkte sätta mig och beställa hem lite bilder idag! Hoppas ni haft en bra vecka, om inte så är det nya tag imorgon! :-)