Min och Johans helg på Öland

Precis hemkommen från öland.
gått en rundtur på kronans museum, shoppat, ätit en besvikelse till bakad potatis, jag har varit uppe och fotat tidigare än jag någonsin varit då jag upptäckte den coola dimman under ett toabesök tidigt en morgon, ätit goda muffins, kollat massa lost, ätit god pizza, kollat på solnedgången och dinglat med benen vid hamnen, sett solen försvinna vackert, ätit mcdonalds och haft det bra. love you. ♥

Nu packar jag om väskan för imorgon åker jag, mamma och vovvsingen som sagt till vimmerby! ska bli superkul. Ha det bäst!

Öland alla tidernas ö, del tre

ett bildregn ifrån victoriadagen. 
Jag och mamma var och badade med alice, jag var med grannarna på en mysig kväll i borgholm, men tog dock inte med mig kameran dit, jag och mamma åkte till victoriadagen som vi gör varje år, lyssnade på bra musik och njöt av den bra stämningen som alltid är där. efteråt stod vi och väntade på autografer, men den enda som var snäll och gick runt till alla var underbara eurovision vinnaren emelie, hur snäll och trevlig som helst var hon! stor eloge till henne som orkade gå runt till alla och var så snäll och pratade på. gullig tjej! :-)

Tog inte mycket mer bilder under veckan, kameran låg mest och dammade kändes det som. lite trist men så blir det ibland. öland är den bästa platsen att vara på under sommartid och ännu en ölandsvecka med mamma och mormor har passerat förbi. 

Öland at night