Onsdagen den 15 juli

På onsdagen åkte vi in till Kalmar för att gå på stan. Vi fikade en himmelsk god jordgubb & rabarberpaj på ett jättemysigt kafé och gick i lite affärer. När vi kom hem åt vi pastasallad och solade. Jag, mamma och alice gick en liten promenad lite senare med annars tog vi det mest lugnt. 

SMILE

T-shirt new yorker 
Jeans gina tricot

Ikväll kommer familjen hit och äter och jag inviger min nya t-shirt som jag köpte i Kalmar. Bra budskap!

Victoriadagen

På tisdagsmorgonen kom min syster med tåget för att spendera några dagar i stugan med oss så mamma var och hämtade henne.

Det var även Kronprinsessans födelsedag den dagen och de senaste ca. 8 åren har vi alltid gått på victoriadagen på kvällen och även haft sittplatser de senaste åren. Men iår kände vi inte riktigt för det och skulle även på Roxette på lördagen så det blev helt enkelt inte så. Istället bestämde vi oss för att åka upp till Solliden där Victoria firas mitt på dagen istället. Det var så roligt! Man fick komma så nära en stor del av kungafamiljen och jag fick gratta Victoria personligen och ta i hand med henne, så ja det var nästan roligare än firandet på kvällen brukar vara. Efter vi vart där åkte vi och åt glass i hamnen innan vi åkte till stugan igen och åt middag och tog det lugnt.