Gifts part 1

Tänkte visa mina födelsedagspresenter. Först ut har vi det som jag fick av mamma och pappa. Det stora jag fick av dem var pengar för jag hade för första gången önskat mig pengar i present eftersom jag ska köpa ett objektiv snart. Men plus pengarna fick jag dels den här fina katt-prydnaden som jag önskade mig för typ 2 år sedan men som både jag och mamma helt glömt bort och mamma hittade i sin garderob nyss så jag fick den nu haha, en väldigt rolig överraskning! Sen fick jag en kräm (så behövligt), ett nagellack och underkläder också. Blev sååå glad! :-)

Idag har jag varit med min fina Johan och imorgon beger jag mig till stugan för en myshelg med Emmy! Så vi hörs när vi hörs.

Konsert

Jag har ju helt glömt att skriva om när jag och min bästis var på konsert i Jönköping, sååå berättar det nu tillsammans med lite mobilbilder!


Torsdagen den 6 augusti så begav jag och Hanna oss till Jönköping för att få se Fredá, Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin! Vi hamnade först i kön och fick därmed platser längst fram.

Fredá var först och han har verkligen superbra röst men jag kände igen typ.. en låt så det var ju inte alls lika roligt som när Måns Zelmerlöw klev ut på scen 1,5 timme senare. Varenda låt förutom en kände jag igen och han är ju så SJUKT bra live, vi var lagom förälskade kan jag säga haha.

Efter hans konsert dröjde det ungefär en halvtimme sen var det dags för TOMAS LEDIN. Jag har alltid velat se honom live och det var HELT magiskt. Vilken energi han har! Kände igen varenda låt och skrek, sjöng, hoppade och njöt i över 2 timmar och landade inte i sängen förrän runt 1. Jag är sååå glad att min fina Hanna ville följa med och uppleva det med mig :-) 
Dagen efter började jag jobba 8.. Behöver jag nämna att jag var trött haha? Men det var såå värt det!

Bröllop

God kväll! Som sagt så spenderade jag helgen på Öland och lördagen på bröllop. Det var hur fint som helst och Jossan var såå vacker! Umgicks mycket med en granne hemifrån då vi tog "följe" och hade köpt present ihop och så, bara att få träffa henne var hur kul som helst.
Det var verkligen en härlig dag och jag är så glad att jag åkte dit :-) Grattis till det fina brudparet!

Jag hade med mig kameran till stugan men tog faktiskt inte en enda bild eftersom jag knappt var där, men tog bilder på bröllopet med mobilen så här kommer några få av dem :-)