Längtar.

Imorgon är det helg. Den kommer bestå av mys på marknaden med Emmy på lördag och släktkalas på söndag. Helt okej.
Jag går mest runt och längtar till Kreta, idag om exakt en vecka befinner jag mig där, så underbart. Känns att skolan kommit igång nu för övrigt, har fått flera läxor och jag känner mig redan stressad.. jag är verkligen inte gjord för plugg haha..
Ha en fin kväll och sov gott!

Mys söndag.

Släpade ut kudde o täcke på gräsmattan ieftermiddag och låg o läste där i några timmar. Man får ju passa på medan värmen finns här, älskar att ligga ute i gräset och halvsova eller läsa. Så mysigt minus myggbetten då haha.
 
Imorgon börjar en ny vecka, den sista fulla veckan innan vi far till Kreta. Ska bli så himla skönt att få komma bort, längtar hur mycket som helst!
Imorgon väntar en dag med 5 timmars hål, men det ska nog gå. Hoppas ni har det bra sötisar.

Vimmerby del tre.

På tisdagsmorgonen när vi åkt från Sverigebyn ös regnade det, så vi svängde in en snabbis på ö&b och köpte lite skydd för regnet. Sedan åkte vi så fort vi kunde mot Älgsafarit! Och vi hade sån tur så vi behövde bara vänta 20 minuter och kom med den första turen.
Dom var sååå fina och snälla! Vi fick löv som de älskade, potatisbitar och äppelbitar att mata dem med. De stoppade in sina stora mjuka huvuden ända in i vagnen där vi satt, hur mysigt och häftigt som helst. Både jag och mamma provade på flera gånger att ha en äppel/potatis bit i munnen och ge dom till deras mun, så försiktiga och goa som helst! Hur kan man annat än att älska dessa ståtliga, underbara djur? 
 
Det var verkligen en häftig upplevelse och jag är glad att vi gjorde det. Efter det åkte vi vidare mot Bullerbyn och Katthult, de bilderna kommer i ett annat inlägg, kramis!