Long time no see.

det här köpte jag i klädväg i ullared igår: ett par jeans-leggins, en tröja, 2 bh:ar, en pyjamas & träningskläder. 

Var ett bra tag sedan jag tittade in och skrev här nu. Har en hänt en del sen dess faktiskt. Har varit och kollat på hungergames 2 med Emmy i onsdags, nu i helgen filmade jag och johan en del till vårt projektarbete, igår var jag som sagt i ullaredd med mamma, mormor och min syster och framförallt: har bokat en resa till Lanzarote med Emmy! Vi åker på fredag och det ska bli så otroligt fantastiskt att det äntligen blir av.
Så nu packas det för fullt här hemma, köpte min allra första egna resväska igår på ullared, superfin :-) Första resan jag gör utomlands utan mamma, känns konstigt och lite läskigt men mest spännande, hoho. Hoppas på fint väder och en mysig upplevelse.

Får se om jag hinner uppdatera något innan vi åker, annars får ni ha det så himla bra här hemma!

Lite babbel.

fina flax en oktoberdag iår.

Söndag återigen, tiden går ganska fort när man tänker efter ändå. känns som det var söndag nyss.
 
I veckan som gått har jag fått min allra första riktiga massage och det var så otroligt underbart. Så skönt att bli sönderknådad, haha. Iförrgår hade jag en spontan myskväll med min älskade Emmy och igår var jag och johan en sväng i jönköping och filmade lite till vårt projektarbete och hade myskväll. Idag var familjen här på middag & nu sitter jag och kollar på film och slappar. 
Imorgon börjar en ny vecka med allt vad det innebär, känns ganska tungt.. särskilt alla tidiga morgonar.. men men, ha det så bra!

Ny vecka på gång.

här får ni en liten bild på min fina brorsson. 1 dag gammal på bilden & imorgon blir han redan 2 veckor! sjukt.

Hej på er mitt i höstrusket. 

Imorgon börjar skolan igen efter en ganska konstig helg. I fredags var alla lektioner inställda och då var jag & mamma en snabbis i jkpg, sen sov jag med johan till lördag då vi åkte in till skolan o var där hela dagen och kvällen pga 20års jubileeumet estet firade och vi hade konsert. Sen idag har vi firat min brors tjej Carolina hos dom, så har vart en mysig helg men inte mycket vila. 

Trots att skolan satt igång efter lovet och helgen är slut så känns det ändå rätt behagligt att veta att det här året behöver jag inte vara avundsjuk när våren och sommaren kommer, för iår är det ÄNTLIGEN min tur att ta studenten. Äntligen min tur och jag är så förbannat stolt över att jag inte gav upp trots att jag grät mig igenom varenda natt i 1an och var deprimerad och förbannad mestadels av 2an. Nu kan jag känna att jag kommer komma ur starkare ur det här, jag bara vet det. 
Ha det så bra tills vi hörs igen ♥