En av alla hundratals smoothies

Varje dag när jag kommer hem ifrån jobbet gör jag en smoothie med olika bär och frukter. Jag tycker det är ett så smidigt mellanmål som går snabbt att göra, är proppfullt med vitaminer och hur gott som helst. :-)

Iphone 6

Hej på er!

Jag har köpt en ny mobil! Mitt abonnemang gick ut för några veckor sedan och min iphone 5c har krånglat fram och tillbaka och vart allmänt seg ett tag så jag kände att det var dags för en ny, dessutom bytte jag abonnemang och fick mer surf för ett bättre pris än innan. Den är så himla fin och jag supernöjd helt enkelt!

Nuuuu är det äntligen dags för Melodifestivalen igen, hoppas ni sitter bänkade, för det gör jag! Kram

Ted Gärdestad

I torsdags skulle Ted Gärdestad fyllt 60 år. För att uppmärksamma det slänger jag upp en spellista med alla mina absoluta favoriter med honom, kolla in den och lyssna. Ted är en sån där artist som jag har hört så länge jag kan minnas och som funnits runt en hela livet. Han är verkligen en legend och jag hoppas han har det bra vart han är är. ♥För 5 år sedan

Vid den här tiden för hela 5 år sedan var jag, min familj och en familj till i Thailand för att fira min mammas 50 årsdag. Förstår inte vart tiden tar vägen.. Tittade igenom lite bland bilderna och det ser så härligt ut! Jag skulle inte direkt tacka nej till att åka dit just nu för att slippa detta kyliga och blöta vädret! 


14 februari

Hej och glad alla ♥ dag hörni! Passa på att påminna era nära och kära om hur mycket de betyder idag.

Det är alltså hela 13 dagar sedan jag ens tittade in här och det beror helt enkelt på att jag jobbar 7-16 och är hemma vid 17 tiden. När jag kommer hem äter jag lite och sen är jag antingen tvungen att lägga mig i sängen för jag har migrän nästan varje dag, och om jag nån gång inte har migrän så är jag för trött för att göra någonting och slutar i sängen framför någon serie ändå. Såå, det blir helt enkelt inte mycket uppdaterat här och så kommer det nog vara ett tag framåt i olika perioder. Jag skriver när jag har ork och lust helt enkelt så vi hörs när vi hörs, kanske med 2 veckors mellanrum eller bara några dagar, kram!

From neverland

 
En sådan otroligt vacker låt!

RSS 2.0