Intensivkurs

Godkväll!
Vet inte om jag skrivit det men jag slutade på k-bemanning och fabriken jag jobbade på förra fredagen. Jättetråkigt då jag trivts så himla bra, men vi får se om jag kommer tillbaka eller inte.. Jag och mamma var i stugan förra helgen med, supermysigt. Känns konstigt att jag inte ska dit förrän v.29 igen!

Anledningen till att jag slutade på jobbet var iallafall bland annat körkorts-intensivkursen jag började på nu i måndags. Har haft fullt upp varje dag med körlektioner och mycket plugg, så hinner inte med något annat. I fredags träffades släkten en stund på kvällen för att mormor skulle ha fyllt 95 och det är i princip det enda jag gjort på hela veckan förutom att plugga teori och övningsköra. Vi får se hur det går! Jag hoppas verkligen jag klarar det och blir av med det innan jag åker till Indien, men försöker tänka att det inte är jordens undergång om jag får slutföra det när jag kommer hem igen heller även om det är svårt haha. Nu ska jag sova, imorgon blir det återigen körlektioner och plugg, plugg, plugg! Godnatt. 

Jag saknar dig.

Idag är det ett helt år sedan du lämnade oss. Ett helt år har gått utan att jag har fått träffa dig. Jag saknar dig varje dag och det går fortfarande inte greppa att det har hänt. På fredag skulle du fyllt 95 år men jag får inte krama dig grattis. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Mormor, jag saknar dig så mycket. Jag tänder ljuset ikväll som jag gav till dig för många år sedan och som stått vid min säng i snart ett år. Jag önskar så att jag kunde få prata med dig. Få veta vad du gör just nu. Om du sitter nånstans och pusslar, spelar chicago eller rummikubb. Om du kollar på sport eller om du läser tidningen. Om du dricker kaffe eller är ute och plockar blommor. Jag hade gjort vad som helst för att få prata med dig. Att få krama dig. Mormor, jag saknar dig. Du fattas. I alla sammanhang så fattas du alltid och du kommer alltid att göra det. ♥

Stockholm, del 2

Efter vi åkt city skyliner så gick vi vidare till Sveriges riksdagshus. 

Där hade dom tyvärr bara guidade turer på helgerna, men vi fick smyga in efter två skolklasser och endast gå in till kammaren (men det var ju typ det vi ville se). Efter vi gått igenom samma säkerhetsprocedur som man gör när man ska flyga så gick vi in och lyssnade lite på en debatt som hölls just då. Riktigt häftigt att ha vart där inne där alla omröstningar osv sker! Efter en liten stund smög vi ut igen och gick vidare till Kungliga slottet precis bredvid. 

Vi gick runt slottet och tittade lite men det var självklart stängt just de dagarna vi var där pga. stadsbesök så vi gick vidare mot gamla stan.

Väl i gamla stan letade vi upp ett mysigt fik där vi satte oss och åt rabarberpaj, sååå gott! Efter vi ätit upp tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet för att byta om, checka in på riktigt och lämna in sakerna på vårt rum.