Måns

 

Måns gör alltid så fantastiska låtar. 

Stockholm, del 4

På onsdagen vaknade vi upp relativt tidigt och gick ner och åt hotellfrukost. När vi packat ihop och checkat ut så åkte vi mot Drottningholms slott. 

Där gick vi runt och strosade lite i det fina vädret och köpte något litet i slottsbutiken innan vi åkte vidare till Globen. 

Hade vi fått göra om dagen hade vi nog skippat att åka till Globen tror jag. Det var jag som ville se den i dagsljus då jag aldrig sett Globen typ, men det tog så himla mycket onödig tid så ja, lite onödigt. Men kul att se den ändå, den är ju verkligen cool! Vi åkte sedan vidare mot gamla stan där vi skulle leta upp något att äta. 

Det blev pizza på en italiensk restaurang och när vi ätit upp åkte vi ut från Stockholm och vidare mot Bålsta!

India

Idag är det dags. Ieftermiddag åker jag och mamma ner mot Malmö och sover hos vänner till familjen och tidigt imorgonbitti lyfter mitt första flyg mot München från Köpenhamn. Där får jag sedan vänta i runt 4 timmar för att hoppa på flyget till Delhi och är framme sent på kvällen indisk tid. Såå sjukt! Tiden har gått så himla fort sedan vi bokade resan och jag kan inte fatta att det är dags imorgon. Jag får se som sagt om det kommer något inlägg här inne medan jag är borta, det beror helt på hur bra internet är och ifall jag har lust. :-)

Känns superkonstigt att jag inte ska vara i Sverige i en hel månad och att jag dessutom ska bo själv 1 vecka i ett land jag aldrig varit i. Flyga själv har jag heller aldrig gjort, och det är väl det jag är mest nervös över tror jag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, kanske om någon dag eller kanske om drygt en månad. Ha det så bra!