Måns

 

Måns gör alltid så fantastiska låtar. 

Stockholm, del 4

På onsdagen vaknade vi upp relativt tidigt och gick ner och åt hotellfrukost. När vi packat ihop och checkat ut så åkte vi mot Drottningholms slott. 

Där gick vi runt och strosade lite i det fina vädret och köpte något litet i slottsbutiken innan vi åkte vidare till Globen. 

Hade vi fått göra om dagen hade vi nog skippat att åka till Globen tror jag. Det var jag som ville se den i dagsljus då jag aldrig sett Globen typ, men det tog så himla mycket onödig tid så ja, lite onödigt. Men kul att se den ändå, den är ju verkligen cool! Vi åkte sedan vidare mot gamla stan där vi skulle leta upp något att äta. 

Det blev pizza på en italiensk restaurang och när vi ätit upp åkte vi ut från Stockholm och vidare mot Bålsta!

India

Idag är det dags. Ieftermiddag åker jag och mamma ner mot Malmö och sover hos vänner till familjen och tidigt imorgonbitti lyfter mitt första flyg mot München från Köpenhamn. Där får jag sedan vänta i runt 4 timmar för att hoppa på flyget till Delhi och är framme sent på kvällen indisk tid. Såå sjukt! Tiden har gått så himla fort sedan vi bokade resan och jag kan inte fatta att det är dags imorgon. Jag får se som sagt om det kommer något inlägg här inne medan jag är borta, det beror helt på hur bra internet är och ifall jag har lust. :-)

Känns superkonstigt att jag inte ska vara i Sverige i en hel månad och att jag dessutom ska bo själv 1 vecka i ett land jag aldrig varit i. Flyga själv har jag heller aldrig gjort, och det är väl det jag är mest nervös över tror jag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, kanske om någon dag eller kanske om drygt en månad. Ha det så bra!

Justin Timberlake

 

Denna låten har gått på repeat sen jag hörde den första gången. SÅ bra. 

Stockholm, del 3

Väl på hotellet igen så fick vi tillgång till rummet och bar upp väskorna. Fint rum och den största toaletten jag någonsin sett till ett hotellrum haha. Vi bytte om och tog sedan tunnelbanan till en vegetarisk restaurang vi letat upp på internet. (jag lämnade kameran hemma så det blir mobilbilder nu) Det visade sig vara en buffe och det var väl lite sådär tråkigt nog, hälften var gott och hälften inte skulle man väl kunna säga. 

Efter vi ätit upp fick vi plötsligt jättebråttom för klockan tickade iväg rejält. Vi skyndade oss till tunnelbanan och åkte med massvis av fans från hela världen som hade samma destination som oss = Globen. Vi möttes av fina Eurovision-flaggor och musik som dunkade från högtalarna och hur mycket folk som helst. Vi köpte lite popcorn och dricka och hittade ganska snabbt till våra platser. 

Det var såååå kul och häftigt. Vi var ju på genrepet av finalen när tävlingen hölls sist i Sverige 2013. Men nu var det ju live och det var faktiskt ännu häftigare och det var kul att se vad som händer när det visas annat i tvrutan. Det enda som var lite dumt var att vi hade glömt att tänka på öronproppar och det var otroligt högt ljud i arenan, annars var allt hur bra som helst. Vi hade fantastiskt bra platser också och kändes som vi satt supernära både scenen och greenroom. Men tiden gick fort och strax efter halv 12 så letade vi efter en taxi och tog oss tillbaka till hotellet igen där vi tittade lite på tv innan vi somnade. Sååå tacksam att jag lyckades få tag i dessa biljetter och att mamma ville hänga med mig! :-)

Körkort

Heeeeej! 

I'm back! Iallafall i en vecka innan jag åker till Indien haha.. ;-)
Anledningen till att det har varit så tyst är pga. att jag har fokuserat till 100% på körkortet i 3 veckors tid nu och har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva något här. Den 2 juni skrev jag teorin och fick godkänt, sen körde jag upp i torsdags och klarade det med vilket innebär att jag numera har körkort, WOHO!! Såå himla gött att kunna släppa tankarna på körkortsteori och kunna släppa all nervositet! Och jättehärligt att kunna åka vart jag vill, när jag vill. Jag har dessutom köpt en liten fin bil som ni ser här ovanför och jag är så glad att jag hittade den! Perfekt timing. 

Idag om en vecka är jag påväg till Indien med, så galet! Innan jag åker ska jag träffa kompisar, umgås med familjen och packa. Hoppas ni har en fin helg så hörs vi!

RSS 2.0