En bra måndag.

Min fina Måns. 

Angående rubriken, så är vi komp lediga idag för en grej vi gjorde i höstas, sååå skönt!
Jag ska använda dagen till att göra stallet, gå en promenad, städa, spela sims och tyvärr plugga lite.
Finns inte ord hur skönt det var att få lite extra helg! Imorgon är det ju 1 april med, känns så himla bra. Två månader drygt till studenten, åh.
Hoppas ni har det bra!

Serier.

Jag älskar serier, är ärligt talat beroende av serier. Måste ha någon jag följer som jag kan titta på medan jag gör iordning mig, innan jag sover, dötid i skolan eller när jag är sugen på att kolla på något. De här 6 ovanför har jag sett hela serien av (med undantag av greys, är på sista säsongen). Jag tänkte att jag skulle ranka dom enligt mitt tycke.. tro mig det här har jag klurat länge på:
1. Desperate Housewives. 
2. O.C.
3. Gossip Girl
4. Förhäxad
5. Grey's Anatomy
6. 90210

Jag älskar allihopa såå himla mycket, så bara för 90210 ligger sist innebär inte det att den är dålig, den är super bra!!
Jag kollar om 90210 just nu, funderar på vilken serie jag ska kolla på härnäst. Några förslag?
 

Flyg över ängarna.

Tänkte visa bild på mina nya lakan, fick dom i julklapp men har inte använt dom förrän nu av någon anledning. älskar blommigt!

Hej på er! Sitter just nu och skriver på min filosofi inlämning som ska in imorgon, är krångligt att få ner sina tankar på papper, men jag tycker filosofi är så givande och roligt så ska inte klaga! Ikväll ska jag umgås med Johan, vet inte riktigt när, det beror på när jag känner mig någorlunda färdig med inlämningen, myspys.

Solen skiner ju ute med, så ska försöka passa på att gå ut en liten stund, hoppas ni har en fin lördag!