År två avklarat

Nu är jag äntligen klar med den sista uppgiften i skolan innan sommaren, en uppsats där vi skulle analysera hur olika medier skriver om globala kriser och använda oss av en framing-analys för att göra det. Lagom kul. Den ska in imorgon klockan fem men för en gångs skull är jag klar lite tidigare än deadline haha, det brukar aldrig hända. 😎 
 
På lördag åker jag och Malin till Bulgarien! Vi bokade i Januari så det känns som en evighet sen. Nu är det ju dock lika varmt här i Sverige, så det känns lite surt. Men det ska ändå bli skönt att ha tillgång till pooler och hav så nära, läsa massvis med böcker, upptäcka ett nytt land och bara ta det lugnt. Ha det så bra här hemma!

Molly Sandén

 
Älskar dessa nya låtar av Molly Sandén, de har verkligen gått på repeat sedan hon släppte dem. 😍

Balkongen

Något som jag verkligen gillar med min lägenhet är att den har en balkong! Så mysigt verkligen, dessutom har jag eftermiddagssol och kvällssol vilket gör det ännu bättre. På balkongen har jag mitt brickbord som jag haft sen innan med en lykta, två fotöljer och bord från jula och balkonglådor med fina blommor som ändå hållt i sig någon månad nu :-) Balkongen är ju så himla stor så jag hade absolut kunnat få plats med mer saker, men eftersom jag bara ska bo här i ett år känns det inte värt att köpa massvis med balkonggrejer som jag inte vet om jag kommer ha användning för sen. Är väldigt nöjd iallafall! :-)