fyrtionio

 
 
 

Öland

Heeeej! Det var längesedan jag skrev något här nu, tiden bara rusar iväg! 

Jag är iallafall nyss hemkommen ifrån Öland där jag spenderat helgen tillsammans med mamma, pappa och Alice. Så mysigt var det och dessutom så har våren satt igång mycket mer där än hemma och det var riktigt grönt överrallt vilket gjorde mig jätteglad. Jag har mest tagit det lugnt, gått på promenad, ätit godis, tittat på tv, krattat grenar när pappa klippte häcken, umgåtts med grannarna, övningskört och ätit god mat. :-) Jag har dessutom gått på toa inne för första gången sedan vi köpte stugan för 14 år sedan!! Innan hade vi mulltoa i ladugården men nu har vi grävt avlopp och fått en riktig toalett inomhus. Sååå himla skönt att slippa gå ut mitt i natten, gå ut i kyla och regn och slippa titta efter spindlar så fort man ska på toa. Riktigt fint blev det också som ni kan se här ovanför! 

Imorgon börjar en ny vecka. Det är mindre än 1 månad kvar på jobbet vilket är ganska tråkigt då jag trivs så himla bra. Men jag får försöka njuta den tiden som är kvar helt enkelt.. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar ta mig upp imorgonbitti, godnatt!

2 månader kvar

Idag är det bara 2 månader kvar till Indien-resan. Det känns på allvar som om det var 2 dagar sedan jag skrev att det var 3 månader kvar.. Ska det gå såhär fort kommer jag stå på flygplatsen innan jag hinner blinka! Jag har haft mycket i huvudet ett bra tag och inte tänkt alls på resan, men nu är det bara Indien och körkort som jag behöver tänka på, så det kommer kanske gå att greppa lite mer framöver. Det känns sååå spännande men har börjat noja en del över att sova själv i ett helt främmande land, men förhoppningsvis ska det gå bra.

Jag har faktiskt inte börjat packa än som jag skrev för 1 månad sedan haha, men däremot har jag tänkt packa på låtsas nu i veckan för att se om det är något som fattas som behöver köpas. Imorgon ska jag äntligen ta de sista vaccinationerna, om man bortser från tabletter och drick-vaccin jag ska ta hemma. Det ska bli skönt att äntligen ha alla himla sprutor klara, totalt blir det 8 stycken liksom. 

Men men, 2 månader kvar, woho! :-) Vi hörs igen när det är 1 månad kvar. (wow känns helt sjukt att skriva, så nära!)