Första advent

Idag är det som ni förmodligen vet första advent! Drack te med det första ljuset tänt nu på morgonen. Ieftermiddag ska vi bege oss till mormor som har bjudit in släkten till lite adventsfika, är lite av en tradition att fika hos henne på första advent. Förra året var jag dock inte med, för då spenderade jag min första advent på varma Lanzarote. Känns helt sjukt att det är ett år sedan jag och Emmy var där nu. 

Påtal om Emmy så spenderade jag fredagskväll/natt och halva lördag dag med henne nu i helgen. Vi hade myskväll, gick lite på julmarknaden i värnamo och det var superkul att få träffa henne igen. Saknade henne direkt när hon tog bussen hem haha. Känns knäppt att inte träffa henne varje dag som vi gjorde i skolan.. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på the walking dead. Ni får ha en fin första advent!
 

Kreta 2014 del tre

 

Lite nytt

Förra veckan var jag och Johan en sväng på ikea. Då köpte jag dels en ny sänglampa som ni ser här ovan och en ram som jag satte bredvid. Känns kul att ha lite nytt i rummet och känna sig nöjd :-)

Igår hade jag och Emelie myskväll, åt massa onyttigt, kollade på världens sämsta film och babblade sönder som vanligt, så skönt att bara få skratta och prata om allt och ingenting med någon som känner en till 100%. Idag har jag träffat en syo för att få reda på lite om olika utbildningar och så, eftersom jag gärna skulle vilja läsa vidare till hösten.. Har mycket att tänka på! :-) Ni får ha det så bra tills vi hörs igen, som vanligt. Kram