April - Juni 2012

April 
 
Jag tog en spruta som jag alltid kommer tycka är det jobbigaste som finns. Var i vmo med jossan & elin o shoppade. Åkte till jönköping med johan och kollade på bio, träffade bror min på tåget dit. Hade en underbar dag med Jossan G och tog typ 273 tusen foton. På första gången på jätte länge var jag nöjd med hur mitt hår såg ut. Hade en rolig foto-dag med Emelie och många myskvällar med johan. Var på en mysig vår promenad med mamma, pappa och alice på mossen. Jag var fruktansvärt trött på skolan och hade massor att göra där men hade det jätte bra på fritiden. Hade en mysig dag med Hanna i jkpg och kollade på musik direkt där johans band var med. Fotade Lotta som var sådär vackert gravid. Fira valborg med fina vänner i Hillerstorp och kollade på brasan. April var en himla bra månad!
 
Maj 
 
Badade första gången för i år med Johan i flaten. Var överraskande varmt. Åkte till Öland med mamma & alice och njöt av det underbara vädret. Spelade minigolf med tonår, blev hämtad från skolan av Hanna en dag och myste med henne. Johan fyllde år och fick en resa till liseberg med mig. Var på tonårshajk med jossan, ludde och lukas och hade skitkul. Hade mycket nationella i skolan och massor av andra prov och kände mig stressad.  Hade en fantastiskt rolig övernattning med världens bästa Jossan G och lekte massor med henne. Mormor fyllde år och vi firade henne. Loreen vann hela eurovision och lyckan var total!
 
Juni
 
Lekte för sista gången med min älskade jossan g innan hon skulle flytta och grät över det. Plågade mig igenom de sista dagarna i första ring på gymnasiet sen fick jag ÄNTLIGEN mitt efterlängtade sommarlov och var så lycklig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag slutade dessutom 1 vecka tidigare än min klass för jag, mamma och systern min flög till Kefalonia. En av de bästa veckorna på året och det finaste stället jag vart på någonsin. Så glad över den resan! Kom hem igen och firade midsommar med mina fina vänner o johan i ett vindskydd där vi också sov över, var så mysigt. 
 
 
- emmalotta. ♥

Januari - Mars 2012

Januari
 
Firade in 2012 med jossan och elin och hade de bästa 24 timmarna med mina bästa kompisar. Jag mådde jättebra hela jullovet och ville verkligen inte tillbaka till skolan. Det var kämpigt att börja efter att ha varit ledig i ca. 3 veckor och mådde jätte dåligt över det. Men min syster och Sebbe räddade mig och tog med mig på bio efter första dagen i skolan, det kommer jag inte glömma. Jag blev tillsammans med Johan den 12 janauri. Jag kämpade på med skolan och umgicks myycket med mina vänner på fritiden. tog störda cam-bilder med syrran och var i jönköping med johan och kollade på bio på studiedagen.
 
Februari
 
I februari beställde jag hem min favorit klänning och massa andra kläder. Jag pysslade och gjorde min vägg fin. Vi firade mammas födelsedag. Vissa grejer i skolan redde ut sig. Jag var i Ullared med mamma, mormor och syrran. Fick sportlov och njöt av det. Hade pulka dag med jossan & elin. Hade en mysig kall dag med Hanna. Firade alla ♥ dag med johan. Hade en as rolig dag med Jossan G i snön. Var på bio med johan. Jenny sov hos mig en natt med, det var mys. 
 
Mars
 
Jag överlevde en vecka utan johan i skolan då han var i fjällen, en stor grej för mig. Solen sken mycket och jag började sitta ute på balkongen för första gången på året. Jag mådde bättre denna månaden för sommarlovet kändes nämre när det började bli lite varmare. Jag hade tal i skolan och var nervös över det ett bra tag. Loreen vann melodifestivalen och jag var såå glad över det. Alice fyllde 1 år och jag sjöng för första gången i skolan. Var på picknick med johan och umgicks väldigt mycket med honom hela månaden. Fick påsklov och var jätte förkyld men njöt ändå. 
 
 
- emmalotta. ♥

En vinterdag

Idag sken solen när jag vaknade så jag och Alice begav oss ut i skogen & njöt.
Var så fridfullt och mysigt. alice lämnade mig inte en sekund så kunde ha henne lös jätte länge.
La mig i raklång i snön och njöt av solen ett tag med, vem vill bo i en storstad en dag som denna?
 
Nu ska jag försöka orka spela lite piano fast jag har 0 motivation till det.. ska rykta gose lilleman sen med.
Det blir en slapp dag idag, tummen upp på det!