Faster, pappa och farföräldrar!

En bild på mig & min storebror från kreta. 

Idag 06.16 blev min storebror pappa! Han och hans fina sambo fick en liten pojk vilket innebär att jag är nu faster! (och mamma o pappa farmor o farfar, say what liksom?!) Så himla häftigt! Imorgon ska jag åka och få se den lilla krabaten och det känns super spännande :-)
Efter det ska jag ha sleep-over med min gose Emmy. ♥ 

Har btw äntligen skickat in min inlämning, skit dålig blev den men är lättad att den är inne ändå. Sov gott hörni så hörs vi!

Höstlov!

Nu har jag äntligen fått höstlov, vilket jag gissar många andra har fått med, så himla underbart!
Jag började lovet med en myskväll med johan i fredags och sen firande av Elin o Sara igår. Det var roligt & träffade mysigt folk man inte träffat på ett tag och lite nytt med. Idag har jag tagit det lugnt, pusslat och iallafall börjat på min inlämning som ska in imånkväll, alltid något. Jag ser fram emot en veckas ledighet och jag kommer nog kunna uppdatera lite bättre här med, så vi hörs snart igen förhoppningsvis!
Hoppas ni haft en bra helg, kramis!

Och så var det söndag.. igen.

Längesen vi hördes nu! Sist jag skrev här var dagen innan jag och mamma åkte luftballong, det var en upplevelse jag aldrig glömmer! otroligt häftigt, har ni chans att göra det - gör det! :-) Har velat göra det jätteee länge och fick det i 18-årspresent. Hur roligt som helst verkligen!

Idag är det söndag igen, känns som det är bara då jag orkar ta upp blogg.se och blogga av någon anledning ;-)
Igår var det full rulle hela dagen, min bror och hans sambo flyttade till ett större hus och hela familjen hjälpte till med flyttningen och på kvällen firade min kusin som fyllt 25 år. Somnade helt utmattad igårnatt kan jag lova!

Idag står plugg på schemat, tyvärr. Men har en inlämning jag måste få in och gärna lite till, men den prioriteras först. 
Imorgon börjar sista veckan innan höstlovet, känns riktigt skönt! Behövs ledighet känner jag. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen!