Min bästa.

Hela maj har bara försvunnit. Månaden har bestått med mängder av sjukhus besök, ångest och oro. Den 26 april åkte mormor in på sjukhuset och den 25 maj dog hon. 2 dagar innan sin 94 födelsedag. Det känns så sjukt overkligt att ens yttra orden för jag har inte förstått att hon är borta. Hon har alltid funnits och varit en stor del i mitt liv. Att vi aldrig kommer ha fika-stunder med henne mer, aldrig åka till stugan med henne mer eller prata med henne mer är obegripligt. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mormor och jag är så tacksam över den tid jag fått tillsammans med henne även om jag önskat att det skulle blivit mer. Men hon fick leva ett långt liv utan sjukdomar och man får glädjas över det även om sorgen tar överhanden. Jag hoppas verkligen du har det bra, vart du än är. Jag har varken ork eller lust att skriva mycket mer.. Vi hörs när vi hörs. Kram

Eurovision 2015

Så himla fantastiskt roligt att Måns vann. Jag fattar inte det riktigt och var roligt att få vara riktigt glad en stund efter så lång tid av att må dåligt. Jag var ju på eurovision genrepet i Malmö 2013 när det hölls i Sverige. Hoppas, hoppas att de väljer en större arena till nästa år så fler har chansen att lyckas få biljetter till finalen. Så sjukt att världens bästa Måns vann min favorit tävling som jag längtar efter hela året då det inte är. 

Mina andra favoriter i finalen (tar bara upp dem, hade favoriter i semifinalerna med som inte gick vidare), var dessa.
Tyckte många fler var bra, men dessa var bäst efter Måns enligt mitt tycke!

Belgien


Azerbaijan


Norge


Lettland

Citronkladdkaka

På valborgsmässoafton gjorde jag en citronkladdkaka. Det var ungefär samma recept som en vanlig kladdkaka förutom att man då bytte ut kakaon mot citronskal och citronsaft. Kan inte ens beskriva hur god den blev alltså! Ska lätt göra den igen någon gång. 

Får se när jag orkar ta tag i bloggandet igen, mår fortfarande inte bra. Har en konstant klump i magen för jag är så rädd att en av personerna jag bryr mig mest om på jorden ska lämna oss. Orkar inte säga mer än så. Sen mår jag verkligen inte bra fysiskt heller.. Börjat med en ny medicin mot migränen som faktiskt hjälper mot migränen men pajar min kropp i övrigt. Så får se hur det blir med det.. Tills dess kommer det kanske ett inlägg då och då. Kolla in min instagram; emmalotta så länge.Hoppas ni har det bra hörni.