Stugan

I fredags åkte jag, mamma och Alice till stugan. Jag har inte varit där sen april så jag kände verkligen att det var dags. Sen sist jag var där har mamma & pappa tapetserat om i köket. Var kul att få se det, dels för jag var med mamma & valde ut tapeter och för att vi har inte tapetserat om där sen vi köpte stugan 2002. Det blev såå himla fint, titta!
 
Det bästa med att vara där i helgen var det underbara sommarvädret. När vi kom dit runt åtta på fredagskvällen och slogs av värme blev vi helt chockade och kände mest "är det såhär sommar ska kännas?". Jag gick över en sväng till grannarna när vi kom fram och sedan åt vi varma mackor, tittade på tv, åt chips och la oss och läste innan vi somnade.

På lördagen hängde vi en bra stund på köpstaden även om vi inte hade tänkt vara där länge alls. När vi kom tillbaka till stugan grillade vi, och vilken grillning sen! Jag är inte överförtjust i grillat men detta var helt sjuuukt gott. Vi hade bland annat dessa godingar på spett tillsammans med paprika, champinjoner och lök. Till det hade vi både grillade majskolvar, stora grillade tomater och potatissallad. Alltså vi var i mat-himlen. Jag som nästan aldrig blir exalterad av mat åt tills jag inte fick plats mer. Nä det var riktigt lyckat! Efter det var vi bjudna på fika hos grannarna och när vi vart där i några timmar bestämde vi oss för att gå hem till Alice. Vi gick en långpromenad i värmen med henne och såg solen gå ner över åkrarna, innan vi gick in och kollade på tv tills vi la oss. Underbar dag!
 
På söndagen åt vi frukost ute och njöt av solen, hjälptes åt att klippa gräset, städa och tog det lugnt. Var badsugen ett tag där när det var som varmast. Okej, världens längsta recension av en riktigt bra Ölands-helg har ni fått nu. Blev inte så många bilder som ni ser för jag glömde bort kameran haha. Nu dröjer det drygt en vecka innan jag åker dit igen, längtar redan!