Mitt 2013. del ett.

I januari bodde min bästis Jossan hos mig och vi fotade sjukt mycket, dansade (haha..), spelade massa kort och hade det mysigt. Jag hade myskväll med Emelie och bokade en skidresa till sälen som gjorde att jag stod ut i skolan, firade 1 år med johan, började på yoga och gitarr, räknade massor av matte, hade myskväll med elin & jossan, hade "turné" med ensemblerna i skolan och dog av tristess, och åkte äntligen till sälen med mamma, sofia, sebbe och johan och mådde så himla bra. det var så underbart och det kändes som skolan inte existerade i den mysiga stugan med den fantastiska miljön. Valde även mina individuella val till 3an och kände mig inte helt nöjd med dom men det fick gå. 

I början av februari sken solen för fullt och djuren njöt på solbacken, åt semlor hos mormor med mamma, beställde hem 93 foton och tog äntligen tag i min foto vägg jag velat ha länge och blev såå nöjd. umgicks för första gången med emmy efter skolan då vi pluggade i bibblan tillsammans, var på isaberg med skolan och åkte med johan, fick sportlov och hade myskväll med johan, umgicks med min älskade emelie och kollade massor på gossip girl som jag blev beroende av. hade övernattning med jossan och elin och hade det mysigt ute i snön och pratade tills folk började åka till jobbet. blev as super förkyld vilket innebar ännu mer gossip girl tittande. fick rosor o choklad av johan och en blomma av mamma på allahjärtansdag. gjorde fyllda citroner till mig själv och var allmänt trött på att det varken var julkänsla eller sommarkänsla utan bara grått. gjorde massa smoothies och började kolla på lost med johan. jag halkade när jag gick ur bussen en dag och stukade min tumme.. hade melodifestivalsmys med johan x2 och emmy hos mig, vi bokade resan till kreta och jag kunde inte längta mer. åt massa amerikanska pannkakor i februari med och fick ett sammanbrott i skolan och pratade ut hos min älskade lots som fick mig må bättre.

I mars åkte johan till fjällen en vecka och jag saknade honom otroligt mycket i skolan men hängde mycket med emmy och johan 2 så överlevde. robin gick till final från andra chansen och jublade över det. var beroende av gossip girl fortfarande och kollade gärna på det med en smoothie i högsta hugg. fotade hästarna en solig snöig dag, shoppade med mamma, hade myskväll med elin och robin vann melodifestivalen, hängde med johan när han kom hem igen, hade ångest inför tal i skolan, vår vovvis fyllde 2 hela år och var så trött på min falska äckliga människor så jag kunde spy och uppskattade min äkta fantastiska vänner som alltid fanns där. längtade till sommaren och bort ifrån skolan som var bara pest och pina, hade mycket migrän, hade myskvällar med johan och emmy visade sig vara den bästa tjejen i hela klassen, köpte min älskade hamster theo, hade den värsta påsken någonsin då en tragisk sak hände här hemma som tog väldigt hårt på mig och har aldrig reagerat så starkt på något innan, fy mår bajs bara jag tänker på den dagen. sämsta avslutet på mars. 

I början av april var jag fortfarande chockad och orkade inte med annat än o ligga i sängen. hade en mysig eftermiddag med min fina hanna, matade ankorna i samhället med mamma, umgicks med johan och myste med emelie och doppade apelsiner och annat gott i smält choklad, de första vårblommorna visade sig & jag var snabbt framme med kameran, umgicks med elin, min syster bodde här en helg för mamma och pappa var utomlands, blev as super förkyld IGEN men umgicks med elin och jossan en kväll ändå, var och shoppade, spelade mycket piano och längtade till värmen, hade massa migrän och åkte till stugan en helg med mamma och vovvisen och hade det hur skönt som helst. 

I maj hade vi engelska nationella, jag lyckades fånga en trana på bild efter att ha klättrat i en snårig skog samtidigt som jag försökte vara super tyst för att inte skrämma bort den haha, hade myskväll med johan, köpte en bikini jag velat ha länge, det började ÄNTLIGEN slå ut i träden och jag vågade mig till och med ut i shorts en eftermiddag, hade övernattning med hanna och pluggade matte till nationella tills jag storknade, hade samtidigt massor av annat plugg i skolan och hände en del annat med som tog musten ur en. vi var på eurovision genrepet i malmö och det var det coolaste ever. kämpade på med plugget och bloggen hamnade åt sidan. fick pappas iphone 4 och slapp min 3gs. umgicks med emmy en kväll och firade mormor som fyllde 92. hade idrottsdag då jag och emmy red på ett mysigt ställe, tentade av mitt piano och fick ett C och var så nöjd så jag nästan sprack av lycka och åkte med johan till jönköping och kollade på fina hanna när hon gick balen. 

I juni var jag så glad över att det var just juni så det kvittade att vi gick i skolan, kollade massor på 90210 och njöt i solen. jag fick reda på att jag blev godkänd i mattekursen och slapp gå sommarskola och grät av glädje. hade en mysdag med emmy då vi badade, solade åt rabarberpaj, sjöng och pratade sönder oss. hade myskväll med johan och kollade vindkraftverk (haha...), och åkte på rixfm festivalen i jönköping med johan helt spontant, spelade minigolf med johan och sjöng med emmy på avslutningen och fick äntligen ta sommarlov och hela min kropp andades ut. kollade sommarshowen i min gamla skola och var chockad att fina Hanna äntligen skulle få ta studenten och var samtidigt lite avis. gick en promenad på mossen med mamma och vovvisen. jobbade för första gången och dagis blev det och det var supermysigt trots jag var as nervös första dagen. gick en as lång promenad med annie i solen och sjösatte vår båt. firade midsommar med johan i göteborg på liseberg, sov på en mysig camping och var på universeum. insåg att jobba är mycket roligare än plugga. hade myskväll med jossan och elin, bowlade med johan och mådde allmänt bra. 


resten av året kommer i nästa inlägg.
för övrigt har jag haft ett mysigt senaste dygn med emmy bajsen. kram!