Visingsö

Den 21 augusti åkte jag och Johan mot Visingsö. 
Första stoppet blev i byn Röttle påväg upp till Gränna och kollade in Rasmus kvarn, som tyvärr inte var öppen. 
Röttle by var typ den mysigaste by jag någonsin besökt, men huvudsyftet med att vi åkte dit var vattenfallet ovanför. Såå himla vackert var det! Vi stod riktigt länge och bara sa "wow" om och om igen haha.
När vi var klara med att beundra vattenfallet åkte vi mot Gränna och tåg båten över till Visingsö. 
Direkt när vi kom dit så åt vi lunch på restaurang Solbacken. Vi båda tog varsin hemmagjord bönburgare som var supergod!
Första stoppet på vår roadtrip på Visingsö blev Wisingsborgs trädgård. Såå himla vackert! Det doftade så himla gott av all blommor och det var så fridfullt. 
Vi stannade till vid en liten valnötsskog längs vägen som var så himla fin. 
Stopp nummer två blev vid den stora silvergranen som var så sjuukt stor!
Stopp nummer tre blev vid en konsthall som tyvärr var stängd, trots att det stod att den skulle vara öppen den dagen. Det såg iallafall ut som ett grekiskt tempel och låg så himla vackert med utsikt över sjön på bägge håll och helt öppet. 
Stopp nummer fyra blev otroligt fina Näs borg. Vädret var fantastiskt hela dagen men just när vi kom dit var det så himla varmt och skönt, så vi satte oss längs med murväggen med utsikt mot havet och njöt i typ 20 minuter och lyssnade på vågorna. Så himla mysigt. 
Innan vi tog båten tillbaka till Gränna åt vi varsin glass och när vi kom till Gränna gick vi in i lite mysiga affärer. Vi köpte bland annat polkagrisar och fudge och gick och åt varsin lyxvåffla med polkagrisar, grädde och belgisk smält choklad :-) När vi ätit upp åkte vi faktiskt tillbaka till vattenfallet påvägen hem ännu en gång för att titta lite till haha. Seen åkte vi mot Jönköping och jag tog tåget hem. Det var verkligen en supermysig dag!! Fantastiskt väder och Visingsö är ju så himla vackert så man kunde inte annat än njuta. 
Publicerat i Livet