Mitt 2016 - del ett

Som vanligt kör jag en årsresumé för att titta tillbaka lite på året. Tyvärr har jag tagit väldigt få bilder 2016, särskilt med kameran. Samtidigt är det rätt skönt att inte alltid känna behov av att ta upp kameran så fort något händer haha utan istället bara njuta i stunden. Men nuu kör vi! Mitt 2016 såg ut såhär:
 
Nyåret firades med Johan och hans kompisar. Den fjärde januari började jag på ett nytt jobb i Värnamo. Det var på en fabrik som tillverkar hörselkåpor. Jag var jättenervös första veckan innan jag kom in i det, men sen trivdes jag hur bra som helst. Efter första jobbveckan åkte jag och Johan till Varberg för att fira vår 4 årsdag. Vi bodde på hotell och spenderade lördagen på ett jättefint och mysigt spa. Jag umgicks med både Emelie och Malin. Var på Isaberg och åkte skidor med Hanna. Umgicks mer med Johan och var hos kiropraktorn. Var på släktkalas och firade min morbror. Jag och Malin bokade resan till Indien i slutet av januari och det kändes såå kul.

I februari tränade jag aerobics varje måndag. Umgicks med Emmy och firade mammas födelsedag. Köpte en ny mobil och fick massage. Alice opererade bort en liten tumör så var orolig att det hade spritt sig men som tur var så var det ingen fara. Gick på bio och hade myskväll med Annie, Erik och Johan. Var hos tändläkaren och drack smoothie varje dag haha.

Jag hade myskväll med Malin och kollade mycket på melodifestivalen. Gjorde min första vaccination inför Indien som gjorde så himla ont. Övningskörde en del och umgicks mycket med Johan. Gjorde supergod gino. Var på Ullared med Malin och åt middag med familjen. 

Jag och Johan tog hand om djuren en helg då mamma och pappa var i Köpenhamn. Jag hade en testlektion på körskolan för att se om jag skulle klara av att ta en intensivkurs och det gick bra! Jag gjorde högskoleprovet men lyckades få exakt samma poäng som gången före. Umgicks med Hanna och sökte till högskolan. Sov över hos Emmy och längtade till Indien. Tog ännu fler vaccinationer och umgicks med Johan. Testade lite ny müsli som tydligen hamnade på bild. Åkte till Öland med mamma och pappa en helg och åkte dit igen helgen efter tillsammans med Johan för att fira Valborg. 

I maj övningskörde jag mycket. Umgicks en del med Johan och Malin. Var på dop för min lilla systerdotter och åkte till Stockholm med mamma. Vi var på Eurovision och kollade in Drottningholm bland annat. Hade myskväll med Emelie och jobbade min sista dag på fabriken som jag trivdes så himla bra på. Så tacksam att jag fick jobb där så länge. Jag började på intensivkursen på körskolan och pluggade och körde som en galning. Vi fikade med släkten när mormor skulle ha fyllt 95. Sista dagen i maj var det dags för riskettan och risktvåan.

Den andra juni skrev jag provet för körkortet och blev godkänd. Veckan efter, den nionde juni körde jag upp och blev godkänd med. Var så lättad och glad över att kunna lägga allt plugg och all nervoistitet bakom mig. Hade en mysig dag tillsammans med Hanna. Var hos tandläkaren för en dum visdomstand och umgicks med Emmy. Fick massage och träffade Emelie. Träffade Malin en sista gång innan Indien och firade Sofias födelsedag i förskott. Den 17 juni åkte jag och mamma ner till Malmö och dagen efter flög jag mot Indien. En vecka senare kom Malin dit också. 
Publicerat i Livet