Indien del åtta

Mitt i natten söndagen den 3 juli lämnade vi Mathura och åkte med taxi i ca. 4 timmar till Delhis flygplats och flög därifrån till Udaipur. Det var en hemsk flygresa med mycket turbulens och vi trodde vi skulle krascha några gånger men vi landade som tur var helt oskadda på förmiddagen där vår nya kontaktperson mötte upp oss. 


Vi åkte bil i ca. en halvtimme och kom fram till ett fint hus som låg lite utanför stan som jag konstigt nog inte heller tog kort på nån gång under de 2 veckorna vi var där, men tog en bild från amzungos hemsida.


Det var ett ganska stort hus med många trappor. Längst ner bodde familjen som de hyrde huset av och vi hade de andra två våningarna plus en jättefin takterass. Tog inte jättemycket bilder inuti huset heller av någon anledning men det fanns 3 volontärrum plus en av kontaktpersonernas rum, kök och matsalsrum på den andra våningen. På tredje våningen fanns det ett tvrum, ett rum med datorer, 3 volontärrum plus den andra kontaktpersonens rum och ett samlingsrum där vi bl.a. hade hindi lektioner. 

Här ser man iallafall rummet som var mitt och malins. (och en italiensk tjej som vi delade det med). Mittenbilden är ifrån matsalsbordet där vi åt alla måltider, det var precis utanför vårt rum så det var smidigt att slippa gå i trappor varje gång vi skulle äta haha.


Första dagen och kvällen kändes allt jobbigt och nervöst över att vara på ett nytt ställe och umgås med så mycket människor dygnet runt efter att ha bott själv i en vecka och själv med Malin i en vecka. För förutom oss var det nämligen 14 volontärer till som bodde där. Dessutom var vi väldigt trötta efter en lång resdag så det var skönt att få somna den första kvällen. Anledningen att det bara är mobilbilder är för att jag tog faktiskt inte någon bild med kameran förrän på torsdagen.Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback