Stockholm, del 3

Väl på hotellet igen så fick vi tillgång till rummet och bar upp väskorna. Fint rum och den största toaletten jag någonsin sett till ett hotellrum haha. Vi bytte om och tog sedan tunnelbanan till en vegetarisk restaurang vi letat upp på internet. (jag lämnade kameran hemma så det blir mobilbilder nu) Det visade sig vara en buffe och det var väl lite sådär tråkigt nog, hälften var gott och hälften inte skulle man väl kunna säga. 

Efter vi ätit upp fick vi plötsligt jättebråttom för klockan tickade iväg rejält. Vi skyndade oss till tunnelbanan och åkte med massvis av fans från hela världen som hade samma destination som oss = Globen. Vi möttes av fina Eurovision-flaggor och musik som dunkade från högtalarna och hur mycket folk som helst. Vi köpte lite popcorn och dricka och hittade ganska snabbt till våra platser. 

Det var såååå kul och häftigt. Vi var ju på genrepet av finalen när tävlingen hölls sist i Sverige 2013. Men nu var det ju live och det var faktiskt ännu häftigare och det var kul att se vad som händer när det visas annat i tvrutan. Det enda som var lite dumt var att vi hade glömt att tänka på öronproppar och det var otroligt högt ljud i arenan, annars var allt hur bra som helst. Vi hade fantastiskt bra platser också och kändes som vi satt supernära både scenen och greenroom. Men tiden gick fort och strax efter halv 12 så letade vi efter en taxi och tog oss tillbaka till hotellet igen där vi tittade lite på tv innan vi somnade. Sååå tacksam att jag lyckades få tag i dessa biljetter och att mamma ville hänga med mig! :-)
Publicerat i Resor