Indien del tio

På onsdagsnatten började jag få riktigt ont i magen och när jag vaknade på torsdagen hade jag så ont så jag kände direkt att det enda jag skulle kunna göra var att vila så jag stannade hemma från centret. På morgonen gick hela gruppen upp för ett berg för att se solnedgången och det var så tråkigt att jag inte orkade hänga med.. Istället gick jag upp på taket och satte mig och njöt av soluppgången. 

Minns hur skönt det kändes att sitta där på morgonen i 35 graders värme och höra indisk musik en bit bort, se solen gå upp och vara tacksam över att vara där jag var just då. 


Efter att ha vilat några timmar så kändes det lite bättre i magen. De som var med i barngruppen skulle åka på en rundvandring av Udaipur och jag kände verkligen för att följa med på det så jag gjorde det, trots att jag fortfarande hade lite ont.

Det första stället vi besökte var Jagdish Temple som låg mitt i Udaipur. Ett otroligt vackert litet tempel helt i marmor. Vi var även inne och tittade runt och fick ett rött streck i pannan som skulle bringa oss lycka. 

Sen gick vi vidare till sjön som ligger mitt i Udaipur och tittade lite. Så fint!

Vi köpte även några vykort i affären längst till vänster på bilden som vi skickade hem. De kom dock tyvärr aldrig fram, haha..

Vi gick runt en del i stan och tittade i massvis med affärer med olika tyger, souvenirer, smycken och annat fint. Jag köpte två stycken fotlänkar :-) Vi åkte till slut hem och tog det lugnt. Åt middag, hade hindilektion och somnade relativt tidigt.
Publicerat i Resor