Göteborg

Den 25-27 juli spenderade jag och Johan i Göteborg tillsammans. Vi åkte ner vid lunch på lördagen och när vi kom fram besökte vi femmanhuset lite och åt på en vegetarisk restaurang innan vi åkte till campingen där vi skulle tälta två nätter. När vi satt upp tältet och ska blåsa upp dubbelmadrassen Johan hade med sig upptäckte vi att det inte fanns någon.. plopp till hålet där man blåser in luft, vad det nu heter, haha! Klockan var runt 9 och vi åkte i raketfart och hittade till slut två madrasser på Ica Maxi. Första natten var fruktansvärd. Först vaknade jag av att massa människor sprang runt o skrattade och skrek och sjöng och sen var det världens åskoväder en stor del av natten och som om inte det var nog frös jag som en idiot haha.. Så det var ingen bra natt helt enkelt! 

På söndagsmorgonen åkte vi in till femman och åt frukost och gick lite i affärer innan vi åkte till Liseberg. Vi spenderade dagen med att åka lite attraktioner i regnet, gå i de få affärer som finns på Liseberg, äta mat och popcorn, sockervadd, klubba och spelade på olika hjul och vann faktiskt en stor toblerone! Vi åkte tillbaka till tältet runt 21 tiden och tittade på lite family guy, åt chips och pratade innan vi la oss. Den natten var betydligt bättre, frös ingenting, det var uppehåll och inga människor skrek haha. 

Måndagen kom, vi vaknade upp till solsken och vi packade ihop tältet och åkte ännu en gång till femman för att äta frukost och gå lite i affärer. Innan vi åkte till Liseberg åt vi även lunch på femman. Väl framme på Liseberg så åkte vi ganska mycket och gick omkring och hade det trevligt. Fick även ståplats längst fram vid staktetet på Lotta på Liseberg så det var roligt! När Liseberg stängde gick vi mot bilen och åkte hem efter en super mysig Göteborgs-helg! ♥
Publicerat i Resor