Allvaret

På söndagen en stund efter vi vaknat och ätit frukost begav vi oss iväg till Allvaret för att titta lite och gå med hundarna.

Där hittade vi bl.a. dessa blommor som jag aldrig sett innan och som påminde om polkagrisar haha.

Efter vi gått en stund åkte vi vidare till Eriksöre som är en camping nära vår stuga där hundar får bada så Alice fick bada lite, hon blev såå glad haha. Sen åt vi pizza på restaurangen på campingen innan vi begav oss till stugan igen.

Där hade pappas gamla jobba-kompis anlänt tillsammans med sin fru och deras hund Leo som också var en golden och som Alice blev helt GALEN i. Hon blev verkligen förälskad som vi sa haha. Efter vi fikat med dem gick jag över några timmar till grannarna och spelade massvis med kort och pratade.

När jag gick tillbaka till oss var det dags för grillat igen och sen gick vi en promenad med vovvarna i solnedgången och det var så himla mysigt! Vi la oss relativt tidigt på kvällen och de sov över i sin husbil på gården.

(Har avstått ifrån att publicera många bilder på människor och så för att jag inte vet om de vill vara med på bild eller inte, därför är det så få bilder!) 


Publicerat i Livet